CAFETARIA ANTALYA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 568 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Antalya. Meer weten? Ontdek meer

4 okt 2022 om 0:21 Super gegeten en levering binnen goede tijd
3 okt 2022 om 22:18 Eten was goed alleen bezorger mocht voor mij ietsje vriendelijker zijn
2 okt 2022 om 12:44 De bezorger stond aan het verkeerde adres. Na 10 min met een bezorger die gewoon boos werd duidelijk kunnen maken dat ik echt op mijn woonadres was en hij niet! Bleek uiteindelijk een straat verder voor de deur te staan.
27 sep 2022 om 19:32 Was lekker
24 sep 2022 om 11:56 Laatst ook al een keer besteld. Waren toen al niet heel tevreden. Gister avond nog eens geprobeerd maar het viel weer zwaar tegen. Veel te duur ook voor hetgeen je krijgt.
23 sep 2022 om 20:44 Pizza was goed afgebakken en rijk belegd . Hij was helaas wel koud bij aankomst maar nogsteeds erg lekker
22 sep 2022 om 20:21 Altijd lekker eten en optijd bezorgd!
20 sep 2022 om 19:44 bardzo smaczne jedzenie
19 sep 2022 om 11:41 Wten was slap en lauw , bezorger beld 4x achter elkaar aan ?
16 sep 2022 om 15:33 WAARDELOOS! Frieten koud, broodje viel van ellende uit elkaar, shaorma niet warm En als klap op de vuurpijl een asociale kutbezorger die me voor mijn deur begint uit te schelden!!! Ik bestel voortaan wel ergens anders!
12 sep 2022 om 9:24 Bezorging super; smaakloze frikandellen. Niet de plek voor deze.
8 sep 2022 om 2:42 Niet de eerste keer dat er gewoon verkeerd eten gebracht wordt. Negeren compleet wat je aanvinkt op thuisbezorgd laat staan de aparte opmerkingen. Had een groot broodje doner met cheddar kaas zonder saus besteld. Kreeg een broodje zonder kaas metsaus